Panadero | Povestea noastră
Please, rotate your device in portrait orientation.
navigare
Sincer, din culisele „Fabricat în Moldova”

Pentru o companie, un eveniment la care participă e ca un soi de sărbătoare importantă din viața unui om. Noi am avut botezul încă anul trecut, la „Mai dulce” și Vă spunem cu mâna pe inimă că taaare ne-a plăcut. Eram atât de entuziasmați și fericiți, încât abia așteptam următorul eveniment.

Unde-i pasca?

„V-am cunoscut la Fabricat în Moldova..., am descoperit produsele PANADERO la expoziție..., am discutat cu Dvs la Moldexpo...”. Acestea au fost cuvintele cu care începeau multe dintre discuțiile noastre și care ne-au uns sufletul o perioadă bună după evenimentul de care v-am vorbit cu atâta drag.

Un week-end în Europa

„Tare-i bine-n Europa!” scria sâmbătă într-o postare Nata Albot în urma vizitei standurilor amenajate în Orășelul European din Grădina Publică Ștefan cel Mare. Ai dreptate, Nata! Tare bine ne-am simțit și noi, în inima Europei, vecini cu Austria, Franța, Italia...

Încă un MAI DULCE

Că tot e sfârșit de lună și ar trebui să tragem linie referitor la cea ce am realizat, putem spune cu siguranță că noi am avut un MAI DULCE. La propriu și la figurat. Evenimente multe și frumoase ne-au umplut agenda și ne-au făcut să ne simțim într-un adevărat vârtej.