Panadero | Unde-i pasca?
Please, rotate your device in portrait orientation.
navigare
Unde-i pasca?

„V-am cunoscut la Fabricat în Moldova..., am descoperit produsele PANADERO la expoziție..., am discutat cu Dvs la Moldexpo...”. Acestea au fost cuvintele cu care începeau multe dintre discuțiile noastre și care ne-au uns sufletul o perioadă bună după evenimentul de care v-am vorbit cu atâta drag. Eh, și ce înseamnă să te prezinți bine la un eveniment, vrei nu vrei te pomenești cu invitație specială la celelalte. Și n-o spunem așa, din lipsă de modestie, ci chiar am rămas plăcut surprinși când ne-au vizitat organizatorii Târgului de Florii și ne-au spus că tare ar aprecia prezența noastră la expoziție.

De ce nu?! Dar n-am copt pască, nici cozonac, dacă e să vorbim de produs tematic, în schimb, aveam deja gata rețeta unui produs absolut delicios și ne trebuia o rampă de lansare. Or, asemene evenimente sunt aur curat în materie de interacțiune cu publicul, care va degusta produsul și va oferi un feedback valoros. Mai mult ca atât, sărbătorile pascale, în plan gastronomic, întotdeauna s-au asociat cu copturi din aluat dulce, cu adaosuri de ciocolată, nuci, stafide, fructe uscate. Astfel ne-am justificat prezența și am confirmat-o organizatorilor. Zis și făcut! Începutu-i greu, dar așa cum noi nu mai eram debutanți, de data aceasta, aveam aproape toată recuzita. Am pregătit pain au chocolat suficient cât să facem față celor cinci zile și... start eveniment.

De imediat ce s-au deschis ușile pavilionului, aroma de copturi determina, firesc, vizitatorii să ne-ntrebe unde-i pasca? De înțeles, oarecum... Dar o pască gustoasă, așa cum ar putea s-o facă Maestru Patiser e o poveste aparte. Promitem s-o avem gata pentru copt la anul, iar până atunci ne bucurăm că ați apreciat pain au chocolat și că sunteți nerăbdători să-l coaceți acasă. Miere pe suflet a fost și aprecierile oaspeților francezi: „Noi savurăm des, în Franța, acest produs, dar al vostru-i extraordinar!”