Panadero | HoReCa
Please, rotate your device in portrait orientation.
navigare
Panadero

Partenerul tău
de încredere

Introducere în serviciile PANADERO

Compania Panadero a luat naștere în anul 2018, dar prinzând rădăcini înca din anul 2015, când își desfășura activitatea doar pe segmentul HoReCa. Într-o eră tehnologizată, PANADERO reușește să pună la dispoziția companiilor-partenere un produs de patiserie artizanal, pregătit din ingrediente de cea mai bună calitate, cu gust și aromă deosebită.

Atitudinea responsabilă și corectă față de parteneri, abordarea individuală a acestora, respectarea cu strictețe a tuturor normelor și standardelor în procesul de producere au făcut ca, în scurt timp, compania să devină un partener de încredere, efortul acesteia fiind răsplătit cu încurajări și aprecieri frumoase.

În sortimentul de produse PANADERO se regăsesc croasanți clasici, croasanți cu ciocolată, cremă pasticeră, magiun de măr, dar și croasanți integrali, integrali cu magiun de măr – combinații și arome menite să răsfețe cele mai rafinate gusturi. Grație tehnologiei de înghețare prin șocare, produsul are un termen de valabilitate ce permite realizarea acestuia într-o perioadă rezonabilă.

Beneficii ale colaborării cu PANADERO

ABORDARE INDIVIDUALĂ La solicitarea companiei-partenere se produc croasanți cu umplutura și forma dorită.

MATERIE PRIMĂ DE CALITATE/UTILAJ EUROPEAN Grație materiei prime de înaltă calitate, produsul are acea savoare autentică, gust inconfundabil.

MASTER CLASS-URI PENTRU ANGAJAȚII DVS Împărtășim experiența noastă, deschizând secretele pregătirii pas cu pas a unui produs perfect.

LIVRARE GRATUITĂ Compania livrează produsul gratuit la adresa solicitată, în condiții de maximă siguranță alimentară, pe întreg teritoriul RM.

Gama sortimentală
Cu noi au ales să colaboreze