Panadero | Sincer, din culisele Fabricat în Moldova
Please, rotate your device in portrait orientation.
navigare
Sincer, din culisele „Fabricat în Moldova”

Pentru o companie, un eveniment la care participă e ca un soi de sărbătoare importantă din viața unui om. Noi am avut botezul încă anul trecut, la „Mai dulce” și Vă spunem cu mâna pe inimă că taaare ne-a plăcut. Eram atât de entuziasmați și fericiți, încât abia ateptam următorul eveniment. Experiența aceasta de a fi față în față cu cel pentru care te strădui, inventezi, depui efort, exiști, până la urmă, e una tare de tot. Parcă vrei ca ziua aceea să dureze cât zece, așa încât să reușești să spui tuturor: uitați-vă, acesta-i produsul nostru pe care-l facem cu atâta grijă, uitați-vă acesta-i Panadero al nostru... Iar când vezi că oamenii chiar sunt încântați de ceea ce văd și gustă și se-ntreabă: vai, dar de unde ați luat băieții ăștia așa de frumoși; vai, cât de gustos; vai, cât de bine-i gândit ambalajul... Apoi stai cu sufletul la gură și aștepți să vezi dacă în casa unde a ajuns produsul s-a respectat instrucțiunea, dacă s-au copt bine croasanții. Și când te pomenești cu atâția „bravo” și „delicioși” îți cresc aripi. Iar acest tip de energie te încarcă până la următorul eveniment

Și următorul, pentru noi, a fost expoziția „Fabricat în Moldova”. Neapărat trebuie să fim acolo, ne-am zis. Și de aici până la o prezentare pe măsură a fost cale lungă, pe-alocuri anevoioasă: noi nu putem accepta un stand din plastic, pentru că suntem o companie prietenoasă mediului; produsul nostru trebuie să ajungă la consumator în genți ecologice, trebuie să luăm cu noi și cuptorul. Dar dacă nu reușim să decongelăm produsul?! Luăm cu noi și dospitorul! Noi avem nevoie de iluminare bună, avem nevoie de vitrine impecabile, e nevoie și de câteva elemente de decor ce ar oferi prospețime ansamblului... și lista era lungă. Ne-am repartizat sarcinile și ne-am urat unii altora spor la treabă.

Treizeci ianuarie, ora 9.00 – toată echipa aliniată. Aroma de croasanți calzi a umplut sala pavilionului Central, Moldexpo. De aici încolo o adevărată nebunie: colegi antreprenori, vizitatori, ambasadori, organizatori – toți au avut doar mesaje de felicitare, încurajare și urări de bine. O avalanșă de emoțoții pozitive a venit peste noi, așa încât să ne țină de cald până la Târgul de Paști, la care Vă așteptăm cu drag. Lăsăm aici mai multe poze ca să vedeți și singuri cum a fost.