Panadero | Încă un MAI DULCE
Please, rotate your device in portrait orientation.
navigare
Încă un MAI DULCE

Că tot e sfârșit de lună și ar trebui să tragem linie referitor la cea ce am realizat, putem spune cu siguranță că noi am avut un MAI DULCE. La propriu și la figurat. Evenimente multe și frumoase ne-au umplut agenda și ne-au făcut să ne simțim într-un adevărat vârtej. Încă nu ne trecuse emoțiile acumulate la Food&Drinks că trebuia să facem loc altora și mai intense, și mai complexe.

Știam că multă lume a îndrăgit deja acest festival și vor bifa „prezent”, dar pare că s-au întrecut așteptările. Atâta lume bună concentrată într-un spațiu ce , la un moment dat, părea neîncăpător, demult nu am văzut. În aerul proaspăt spălat de stropii calzi de ploaie de sâmbătă seara domnea o armonie și o energie ce o emană oamenii atunci când au alături prieteni dragi, atunci când simt căldura locurilor dragi, atunci când răsună muzică bună, iar oriunde-ți întorci privirea doar gustoșenii ademenitoare.

Poate să vă pară cam siropoasă descrierea atmosferei de duminică, 26 mai, de la intersecția străzilor Veronica Micle cu Vlaicu Pârcălab, dar cred că de la dulce ni se trage! Dacă din varii motive nu ați reușit să ajungeți la eveniment, vedeți galeria foto ce am pregătit-o. Vă sugerăm să nu ratați edițiile viitoare, pentru că a fost nemaipomenit!