Panadero | Mirosul proaspăt de croissant a împânzit strada Eminescu din Capitală
Please, rotate your device in portrait orientation.
navigare
Mirosul proaspăt de croissant a împânzit strada Eminescu din Capitală

Acest sfârșit de iarnă a adus o aromă deosebită de croissant francez pe str. Mihai Eminescu din Centrul Capitalei. Restaurantul - Patiserie Panadero și-a deschis larg ușa într-o clădire cu arhitectură istorică și iz de poezie. Inspirați de frumos, am ales să adăugăm multă pasiune și iubire atât în meniu, cât și în fiecare detaliu din interior.

Noul local are un meniu bogat și variat, de la croissant-ul clasic Panadero la mic dejun, până la cel mai fin Vitello Tonnato, Salată caldă de la Chef cu sparanghel și creveți, Pasta Nero di Seppia cu fructe de mare, iar la fel principal poți avea o descoperire gastronomică cu Mușchiulețul de vită cu mousse din rădăcină de țelină și sos demi-glace dar și cu Caracatița preparată sous-vide cu pireu din cartof dulce. Iar dacă până în acest moment nu ai închis articolul pentru a rezerva o masă, să știi că tot aici te așteaptă o serie de deserturi semnate exclusiv de chef Vitali Iurco, maestrul patiser Panadero.

Dedicația și iscusința cu care a fost creat meniul a fost completată de un meniu de băuturi ce cuprinde o selecție de vinuri, dar și cocktailuri, diverse răcoritoare și cafea aleasă de către cel mai școlit barmen din Chișinău.

Evenimentul de deschidere a avut loc în data de 10 februarie și a strâns la un loc cei mai calzi, prietenoși, deosebiți și speciali oaspeți.

Tot atunci ne-am promis să perseverăm, să surprindem gustos și să oferim, de fiecare dată, emoții unice. Motiv pentru care vă așteptăm de luni-duminică, pe str. Mihai Eminescu 48 pentru un răsfăț gastronomic într-un decor primăvăratic. Iar pentru cei care ne vizitează cu mașina, avem o veste extraordinară, exact la 100 m distanță există deja o parcare privată, unde inclusiv și musafirii noștri pot lăsa în siguranță mașina atât timp cât savurează micul dejun, prânzul sau cina.