Panadero | Dimineți cu gust. Ce să alegi pentru un mic dejun hrănitor?
Please, rotate your device in portrait orientation.
navigare
Dimineți cu gust. Ce să alegi pentru un mic dejun hrănitor?
Când bucătăria ta e micul Paris

Diminețile fără alarma telefonului sunt cele mai frumoase. În sfârșit, puțin timp pentru tine! Parcă și soarele zâmbește mai larg, iar ziua se arată plină de posibilități. Înainte să-ți faci planuri, pune ibricul de cafea pe foc și pregătește micul dejun. De ce ai avea poftă astăzi? Să fie ceva fin, dar consistent. Gustos, dar ușor de pregătit.

Uite ce îți propunem noi: cheamă-i și pe ceilalți la masă, pentru că de data asta nu mai rămâi în pană de idei. Încălzește cuptorul la 180 de grade și așază în tava tapetată cu hârtie pentru copt croasanții integrali Panadero. E bine să pui tava pe rândul de mijloc al cuptorului. În 15 – 19 minute croasanții cresc mari și pufoși și umplu bucătăria cu mirosul lor de coptură proaspătă. După ce au devenit aurii, lasă-i să se răcorească 15 minute, ca să le simți mai bine savoarea. Atât e de simplu!

Poți sta liniștită că ai făcut o alegere echilibrată, care nu îți va da peste cap planurile de a mânca sănătos.

Panadero tocmai a scos pe piață croasanți preparați din făină integrală, miere de albini și ulei de măsline, presărați cu un mix de semințe: bostan, in și floarea soarelui. Toate ingredientele sunt atent selecționate și de bună calitate.

De ce să consumi făinoase integrale? Nu doar pentru că e la modă. Făina integrală are o valoare nutritivă superioară și conține toate componentele bobului de grâu. La aceeași cantitate de produse făinoase, primești de 7 ori mai multe fibre! Iar mai multe fibre înseamnă că te vei simți sătulă mai repede, pentru mai mult timp și vei avea o digestie sănătoasă. În plus, cerealele integrale îți aduc cantități ridicate de vitamine din grupul B și minerale: fier, magneziu, fosfor, potasiu, zinc, seleniu.

Croasanții integrali sunt delicioși consumați ca atare – la micul dejun sau ca gustare în timpul zilei, dar îi poți folosi creativ și la prepararea sandvișurilor. Iată câteva combinații pe care le poți folosi ca umplutură:

  • salată verde, avocado pasat și felii de șuncă slabă de curcan;
  • cremă de brânză cu mărar și rondele de măsline;
  • fâșii de somon afumat și scrob cu brânză;
  • bucăți de ton și ceapă.

Croasantul integral PANADERO este ambalat în cutii a câte 6 bucăți, suficiente pentru toți cei dragi, care, cu siguranță, nu vor putea rezista poftei. Sunt semipreparate, gata pentru copt, așa că scapi de o chiuvetă plină de vase și de grija că nu va crește aluatul.

Panadero este creator de experiențe rafinate de patiserie din 2018. Produsele au fost create special pentru femei ca tine, care se împart zilnic între casă și carieră în căutarea echilibrului dintre muncă și micile plăceri ale vieții. Maestrul Patiser te ajută să te bucuri de gustări calde, absolut delicioase, într-un timp scurt și fără compromisuri. Descoperă-le pe www.panadero.md și vezi rețelele de magazine selectate aproape de casa ta.

Descoperă povestea Maestrului pe www.panadero.md și vezi rețelele de magazine aproape de casa ta.