Panadero | Când bucătăria ta e micul Paris
Please, rotate your device in portrait orientation.
navigare
Răsfățul culinar de dimineață dictează dispoziția întregii zile. Ce zici de un mic dejun „a la Paris?”
Când bucătăria ta e micul Paris

Marina se trezește cu razele soarelului în fereastră, cu gândul la ziua care stă să înceapă și la un mic dejun delicios, menit să-i dea un start bun. Parcă ar mai sta un pic în așternuturile calde care o îmbrățișează, dar îi place să nu se grăbească dimineața. Azi își va bea cafeaua alături de un croissant cald și fraged, înainte să cucerească lista cu „lucruri de făcut”. Își va savura micul dejun în liniște, bucurându-se de fiecare aromă și textură, de fiecare notă de unt. E timp pentru toate...

Așa s-ar putea povesti și diminețile tale, dacă n-ai fi mereu pe fugă. Te aranjezi repede și te gândești cu ce să te îmbraci, iei un pahar de cafea și un snack de la buticul din colț în drum spre muncă. După-amiaza se anunță și ea plină și nu mai ai vreme sau energie pentru gătit.

Știm exact cum se întâmplă. Dar ce bine că există și scurtături! Noi credem că orice femeie ocupată merită să se răsfețe măcar din când în când cu ceva bun și delicios, gătit acasă. Cu patiserie fină, proaspăt scoasă din cuptor. Știi, ca în vremurile copilăriei, când mama umplea casa cu mirosul apetisant de copturi fel de fel.

În vârtejul zilelor, tu nu ai timp să frămânți, să modelezi sau să coci, dar Maestrul Patiser are.

Fă cunoștință cu Panadero, cel care transformă poftele în realitate în doar 20 de minute. Tu doar pornește cuptorul și aroma de croasanți îți va aduce curând atmosfera de cafenea pariziană la tine acasă.

Știai că poți cumpăra croasanți semipreparați, gata pentru a fi puși la cuptor? Ei sunt făcuți din ingrediente simple, de cea mai bună calitate. Tu câștigi timp în plus pentru a face un duș lung sau pentru a mai citi câteva pagini din cartea preferată, în timp ce bucătăria ta se umple de arome îmbătătoare. Și poți să stai fără grijă că aluatul nu va crește sau că după atâta străduință, preparatele nu vor arăta perfect. Panadero a avut grijă de toate!

Uite ce ușor ajung croasanții calzi pe masa ta:

  • pornești cuptorul la 180 de grade și aștepți să se încălzească bine;
  • așezi croasanții pe hârtia pentru copt – Maestru Patiser a avut grijă și a inclus hârtia în cutia cu croasanții delicioși;
  • pui tava la cuptor și-i lași 14 - 18 minute (timp în care tu te poți delecta cu o revistă sau un ceai);
  • după ce s-au rumenit frumos, îi scoți din cuptor și-i lași să se răcească pentru a simți mai bine aromele.

Panadero este creator de experiențe rafinate de patiserie din 2018 Produsele au fost create special pentru femei ca tine, care se împart zilnic între casă și carieră, în căutarea echilibrului dintre muncă și micile plăceri ale vieții. Maestrul Patiser te ajută să te bucuri de gustări calde, gustoase într-un timp scurt și fără compromisuri.

Croasanți sunt ambalați în cutii a câte 6, ca să-ți poți alinta și familia cu un mic dejun romantic în diminețile târzii de weekend. Ori ca să servești și colegii de birou. Poți alege una din cele 3 specialități ale Maestrului Patiser:

  • croissant cu cremă de ciocolată consistentă, cu conținut ridicat de cacao;
  • croissant cu umplutură de magiun din mere dulci-acrișoare;
  • croissant clasic, simplu și aromat.

Descoperă povestea Maestrului pe www.panadero.md și vezi rețelele de magazine aproape de casa ta.

Gustă-i pe toți și spune-ne și nouă care e sortimentul tău preferat de croasanți și cu cine vrei să-i împarți! Intră pe pagina noastră de Facebook și lasă-ne feedback-ul tău.